Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Velkommen til oss! VI HAR ÅPENT!

OBS! Vi forsøker å holde sidene våre oppdatert, MEN nå i disse koronatider så er det så mange endringer og tilpasninger vi har måttet gjøre at det fort kan forekomme feil på sidene våre. Vi beklager dette!

Furulund Kro & Motel AS ønsker å gi alle sine besøkende en hyggelig opplevelse, enten det er i form av et godt måltid, et hyggelig besøk i vår butikk, en overnatting i en av våre hytter eller gjerne alle tre!  

Gi bort et gavekort fra oss - kjøp her!

Lurer du på når vi har åpent? Sjekk åpningstidene våre!  Og her er snarveien til westernbutikken

Kontakt oss

Vi gleder oss til å ha deg som gjest! Ta kontakt hvis du ikke finner informasjonen du søker på våre nettsider. Bruk gjerne kontaktskjemaet under "Kontakt oss"-fanen eller bruk en av kanalene under.

Henvendelser til kjøkkenet: 
kjokken @ furulundkro.no

Henvendelser vedrørende overnatting: 
motel @ furulundkro.no

For raskt svar utenom kontortid, anbefaler vi å ringe oss på:

33 36 38 00.

 

Aktuelt

Vi har endret åpningstidene. Se de nye åpningstidene under "Våre åpningstider"

Ny oppdatering! Vi holder fortsatt åpent, men alle buffeter er nå forbudt. Dessert- og salatbuffeten vår blir derfor tatt bort innen klokken 18.00 i dag torsdag 12.3.20. Suppe, salat og dessert vil bli servert på lik linje med middagen!

Vi holder åpent! Men vi følger med på rådene fra FHI og kommunen og vurderer fortløpende om vi kan drive forsvarlig. Noen endringer foretar vi, blant annet setter vi alle buffeter midlertidig ut av drift. Vi oppfordrer også til å benytte seg av muligheten for takeaway!

Overnatte hos oss med hund? Les under "Overnatting" hvilke regler vi forholder oss til!

Nå tilbyr vi frokost/brunch-buffet mandag-fredag 06.00 til 12.00! Kr 149,- per person, åpen for alle! OBS! Midlertidig avviklet fra mandag 16. mars pga smittefaren (korona).

Fra 1.1.18 økte mva-satsen på overnatting igjen, denne gangen fra 10% til 12%. Vi har derfor igjen sett oss nødt til å øke prisene på overnatting hos oss.

Vi er ikke lenger forhandler for bomringen i Tønsberg. Bompengeselskapet avsluttet samarbeidet med oss 31.1.2015! 

 

bilde

Facebook

Tilbakemeldinger

Skriv en anmeldelse av kroa

eller en anmeldelse av motellet

 

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Logg inn